Reitan åpner for mobilsalg i kiosker

Spaceworld er med sine 43 forretninger en av landets største butikkjeder innen elektronisk underholdning. Varesortimentet omfatter produkter som mobiler, PC-utstyr og Mp3-spillere.

 

I tillegg til Spaceworld er også butikkjedene 7-Eleven og Narvesen eiet av Reitan Servicehandel. Til sammen har disse kioskkjedene 1400 utsalgssteder i henholdsvis Norge, Sverige, Danmark og Latvia. Her har klassiske kioskvarer som blader, aviser, tobakk og sjokolade utgjort størstedelen av produktsortimentet - men nå planlegger Reitan Servicehandel å dedikere egne vegger til salg av Spaceworlds varer.

 

- Kjøpet av Spaceworld gir oss en unik salgskanal for forbrukerelektronikk. Videre overtar vi 43 meget sentrale beliggenheter. Oppkjøpet gir oss mulighet til å optimalisere vår butikkmiks, samt gjennomføre kampanjer innen forbrukerelektronikk i våre øvrige kjeder, sier Daglig leder i Reitan Servicehandel, Kjell Magnus Reitan, i en pressemelding.

Administrerende direktør i Spaceworld, Ole Henrik Skirstad, har også stor tro på at Spaceworlds markedsposisjon kan styrkes ved å distribuere bedriftens produkter gjennom nye kanaler:

- Vi forventer tøffere konkurranse i årene som kommer, og ser at Reitangruppen har de nødvendige, finansielle muskler til å videreutvikle Spaceworlds posisjon i markedet. Endelig får de etablerte elektronikkjedene noe å bryne seg på. Dette gleder vi oss til å bli med på, sier Skirstad i en pressemelding.

Mobiler på super’n
Kjell Magnus Reitan bekrefter også at dagligvarekjeden Rema 1000s utsalgssteder kan være aktuelle som salgskanaler i fremtiden, men at det i første omgang er 7-Eleven og Narvesen som skal mobiliseres.

I følge Dagbladet forventer Reitan Servicehandel å oppnå en samlet, årlig omsetning på om lag 4,6 milliarder kroner etter oppkjøpet av Spaceworld.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen