Reisesett for teknofile

Hvorfor kjøpe adaptere, ladere og alt annet elektronisk ferieutstyr adskilt, når du kan få det samlet? Selskapet Friendtech har tenkt nettopp denne tanken, og kommer nå derfor med iDea Travel Kit for den reiseglade teknologi-entusiast.

Du kjenner deg sikkert igjen. Solen steker, du reiser Europa rundt i bil og plutselig kneler iPod-en, og det eneste du har av musikk er tysk polka fra midten av 80-tallet. Det er her iDea kommer inn. Gjennom å lage en USB-adapter til bilens sigarettenner, kan du lade det meste av teknisk utstyr, inkludert mp3-spillere, GPS og tilogmed enkelte mobiltelefoner.

Med i pakken følger det med en ladekabel til iPod og en universalkabel som passer til blant annet Sonys PSP-spiller, samt en liten FM-sender som kan sende musikk fra mp3-spilleren din til stereoanlegget i bilen.

Minuset er at du kun kan lade en duppeditt av gangen. Skulle du være så teknofil at du har med deg minst én bærbar PC, tre DVD-spillere med skjerm, en mobiltelefon, GPS, mp3-spiller, iPod, radio og kanskje en USB-drevet minivifte, så blir nok iDea litt i minste laget. Da bør du heller satse på å ha en liten strømgenerator i baksetet.

Det er ikke kjent når iDea fra Friendtech skal komme i butikkene, og prisen er fortsatt uviss. Men flere nettsider har fått tilsendt testeksemplar, så reisepakken er mest sannsynlig rett om hjørnet.

(Kilder: UTStarcom, Cellular-News)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen