BLOGG: Reisebrev dag 1
Blogg

Reisebrev dag 1

Den første rapporten fra bak kulissene.

Ah, endelig fremme etter alt for mange timer på et trangt flysete. Litt forsinket er dette første reisebrevet, men siden vi aldri har gjort noe slikt før så er det sikkert ingen som har savnet det uansett.

Dette kan jo ikke gå bra
Dette kan jo ikke gå bra

Turen startet lørdag morgen, på litt varierende tidspunkter. De to førstereiseguttene Jørgen og Finn Jarle dukket opp på Gardermoen før fuglene hadde vurdert å fise. Til tross for at de hadde sjekket inn kvelden før var det å komme 2,5 timer før avreise helt i siste liten ifølge de to. Dette til tross for at undertegnede hadde sagt flere ganger at det var alt for god tid. Jaja, noen lærer aldri.

Turen fra Gardermoen til Las Vegas gikk som smurt, det er noe eget med British Airways. En del turbulens var det over dammen, og Jørgen som satt med litt for mye drikkevarer på bordet fant raskt ut at det er lurt å holde dem fast når det virker som at hele flyet skal falle ned.

Vi hadde sånn fancy underholdningssystem som hang seg opp gang etter gang. Flyturen skulle tatt gode ti timer, men etter fire timer stod det at det var elleve timer igjen. Ingen klokker stemte, men det er vel prisen for å reise på kjipeste klasse. Neste gang vet jeg hva reisebudsjettet skal brukes på...

Grunnet faren for jetlag er det tull og tøys med soving på flyet, men, det var det ingen som ville høre på. Både Jørgen og Finn Jarle bedrev aktiv hønsetjeneste mer eller mindre hele veien.

Bare pyser får jetlag, vi holder oss oppe.
Bare pyser får jetlag, vi holder oss oppe.

Yesss, så landet vi da i syndes by sånn midt på natten norsk tid. Men, lokal tid var seks på ettermiddagen. Dermed var det bare å velte ut av hotellet for å holde seg våkne litt til, det gjelder å tilpasse seg lokal tid så fort som mulig. Det betyr å holde seg oppe enda litt til, før man får en ni-ti timer på øyet.

Tre stykk forvirrede, eller, la meg skrive to stykk forvirrede og trette nordmenn i Las Vegas som på død og liv skal krampefeste siden man tross alt befinner seg i Las Vegas på en lørdagskveld kan være oppskriften på Hangover 3. Jeg er selvfølgelig den fornuftige som vil legge seg tidlig slik at man kan få mest mulig ut av søndagen her nede.

... og dette kaller de mat?
... og dette kaller de mat?

Siden det egentlig var lite som skjedde på selve reisedagen lørdag og på søndag så slår jeg de to dagene sammen. Søndag formiddag gikk med til en stor del vennskapelig mobbing, samt en drøy frokost. Vi har ingen problemer med å skjønne hvorfor enkelte mennesker her borte er litt ekstra voluminøse. Hva er greia med å dyppe alt i fett?

Litt mobbing ja, det må vi få med: Finn Jarle hadde sovnet igjen, selv om han ikke skulle sove noe mer. Jørgen hadde vært kjepphøy om festing og hadde knapt sovet om natten siden han hadde sovet så mye på flyet. En perfekt dag lå foran oss..

Her kunne reisen lett ha sluttet
Her kunne reisen lett ha sluttet

Solen varmet godt og vi hadde vel en rundt 15 varmegrader. Dermed var det duket for Las Vegas Premium Outlets og en vill shoppingorgie. Men før det skulle jeg lure med meg Jørgen og Finn Jarle i noen trivelige bakgater.

Finn Jarle ville egentlig ikke være med på shopping, men gadd ikke være alene nede på stripa. Mr. Synes-shopping-er-så-kjedelig-og-bare-for-kjerringer måtte snart ete utsagnene sine. Han ledet lenge på pengebruken og fylte den ene posen etter den andre, men til slutt ble det nok jeg som stakk av med seieren.

Kvelden gikk med til å skaffe seg pressekort og komme seg ned til CES Unveiled. Det høres kanskje enkelt ut, men gud bedre som vi rotet. Kortene gikk det greit nok å skaffe, vi rakk fristen med flere minutter. Shuttlebussen som skulle gjøres oss ned kjørte derimot fra feil plattform, og gadd ikke stoppe selv om vi vinket og hoiet alt vi greide. Dermed ble det en taxisjåfør med kamikazeblod i årene som fikk oppgaven med å bringe oss til greiene i tide.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen