BLOGG: Reisebrev: CES 2012 – Dag 4
Blogg

Reisebrev: CES 2012 – Dag 4

Kaoset har startet for alvor.

Disse reisebrevene har skalert helt ut av kontroll. De skulle ha vært beretningen om hva som skjedde i kulissene, men har i stedet blitt et forum for å mobbe kjære kollegaer. Den minste ting som kan tolkes eller vinkles negativt blir nettopp det, og deretter blåst langt ut av proposjoner. Slikt kan vi like!

Endelig er det min tur igjen, og jeg har en solid dose med virtuell stryk og deng som skal deles ut. Trøkket er fremdeles helt fantastisk når vi nå noterer oss halvveis i det offisielle CES.

Jeg er enda ikke ferdig med å le av Finn Jarles roting gjennom halve Las Vegas for å finne kontantkort slik at han kunne surfe på YouTube fra mobilen mens han var her. Hvis du er så avhengig av å streame ting til mobilen burde du vurdere krisehjelp. For å gjøre en lang historie kort: Fire taxiturer, gått seg bort i Vegas og flere timer brukt. Det beste av alt er kanskje at den lokale butikken, to minutter unna hotellet hans, hadde akkurat det han var ute etter. Hva med å sjekke lokalt neste gang?

Da er det bare å stupe inn i messeområdet igjen
Da er det bare å stupe inn i messeområdet igjen

Uansett, dagen i dag skulle alle sammen av oss fly rundt på forskjellige møter. Jeg skulle ha gleden av å møte mr. White fra Sony, eller så trodde jeg i alle fall. I akkurat passe tid til møtet troppet jeg opp i resepsjonen til Sony og kunne endelig få sagt det jeg alltid har drømt om, nemlig at jeg hadde en avtale med mr. White. Glede ble snudd til sorg, for mr. White kjente ikke kvinnen til, heldigvis viste en annen hvem det var, men han hadde ikke sjekket inn enda. Og tro meg, det gjorde han ikke heller.

Skalvisedda, hva mer er det vi trenger da?
Skalvisedda, hva mer er det vi trenger da?

Dermed var det ut på nye eventyr rundt om på messegulvet. Finn Jarle nevnte det vel, men CES er rimelig rotete lagt opp. Her har de mye å lære av blant annet CeBIT. Flere haller er greit nok, og jeg kan til en viss grad akseptere at man deler området dersom det er midlertidig. Men å kjøre en så tilfeldig miks er til å bli gal av. Produsenter som Asus, Gigabyte og MSI er på ingen måter i datahallen, neida, der er det derimot slikt som USPS. For å finne dem må du opp i tårnet på en av hotellene på stripa. En rekke andre produsenter har også leid seg inn i suiter på ulike hoteller, fordi det er stapp fullt på messeområdet.

Ohhhh, en annen festlig ting skjedde på messeområdet i dag. Grunnet for tung last stoppet rulletrappen, jeg har aldri opplevd noe lignende, samtidig er det sjelden man ser så mange volumiøse mennesker på en gang.

Køer er noe møkk
Køer er noe møkk

Som presse får vi utlevert lunsj her på CES, at lunsjen blant annet inneholder en pose potetgull og småkaker er jo en historie i seg selv, men det beste er utdelingen. Vi har en bong for hver dag og hver person skal bare få en lunsj. Likevel må du stille opp i kø lenge før lunsjen starter for å skaffe deg lunsj. En annen fantastisk ting er at selv om lunsjen er klar og vi står som sultne ulver og venter så er det ikke snakk om å starte noen minutter for tidlig. I dag stod arrangørene med klokken fremme og ba folk vente, det var tross alt 30 sekunder igjen. 30 sekunder igjen?!? Vedkommende burde pokker meg jobbet på et sted som er særdeles politisk ukorrekt å nevne her.

Et nytt begrep har jeg også kommet på, nemlig valkeklipp. Det er en videreutvikling av bolleklipp, men nå lar man en av valkene rundt skallen lede saksen, gjerne ekstra høyt oppe. Dessverre hadde jeg hendene fulle av mat og kaffe da jeg så det, ellers hadde bilde fulgt med.

Jørgen har allerede blitt forelsket. Siden han er en lat gris av natur, så er det ikke noe bedrefor han enn alle drosjene her i Vegas. Det toppet seg dog for meg da han ville kjøre drosje 700 meter til middagsstedet vårt for å spare tid. Skal man spare tid er det neppe lurt å dra på restaurant i første omgang, og enda mindre lurt å bli sittende å bestille ekstra øl etter at vi var ferdige med å spise. Jeg skrev kanskje at det toppet seg i sted, men det topper seg enda mer nå. Etter en slurk finner han ut at han ikke orker mer, så jeg som ikke hadde bestilt mer øl måtte drikke opp hans.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen