Regjeringen får ny hjemmeside

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Regjeringen.no: Her på engelsk

Klokken 10.30 i formiddag lanserte fornyings- og administrasjonsminister Heidi Grande Røys regjeringens nye internettportal regjeringen.no.

Den nye portalen er svært annerledes enn den gamle. Den nye portaloppbyggingen gjør at man via snarveier på første siden kan få tilgang til den viktigste informasjonen som blant annet stortingsmeldinger, budsjetter og høringsdokumenter med få museklikk.

I tilegg har portalen også fått implementert en løsning som gjør det mulig for blinde og svaksynte å bruke sidene ved å få informasjonen lest opp.

Siden har også fått en oppjustering når det gjelder design og virker i det store og det hele mer brukervennlig enn de gamle sidene.

- Internettsiden Odin er innhentet av utviklingen og skal avvikles. Regjeringen.no er en nettportal med fremtidsrettet teknologi, revitalisert innhold og en arkitektur som gjør det betydelig enklere for brukerne å finne det de søker, skriver regjeringen i en pressemelding.

Det nye navnet vil også gjøre det mye enklere for brukerne å finne frem til siden, enn tilfellet var med det gamle kryptiske odin.dep.no.

(Kilde: Fornyings- og administrasjonsdepartementet)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen