Regissør klar for Ace Ventura 3

Komikertalentet Jim Carrey gjorde braksuksess med den første Ace Ventura-filmen i 1994. Oppfølgeren ”Ace Ventura: When Nature Calls” kom allerede året etter. Nå har det gått 11 år siden forrige gang og pengeglade produsenter i Hollywood står nå klare for å sanke inn mer gryn på et kjent konsept.

Denne gangen handler det om Ace Venturas sønn, spilt av Josh Flitter, og hans forsøk på å overta familiens forretninger, skriver nettstedet Moviehole.net.

Slik så det ut sist gang.
Slik så det ut sist gang.

Barna bestemmer

- Kort sagt så er det barna mine som bestemmer karrièren. Etter at ”Final Season” (Evans forrige film) ble plukket ut for kinovisning, fikk jeg drøssevis med tilbud og manus på skrivebordet mitt. Dermed spurte jeg mine tre barn på 9, 11 og 15 år hva jeg burde gjøre. De sa; «pappa, du tar Ace Ventura 3!». Jeg vet ikke om det faktum at filmen skal skytes i Orlando (Disney World) hadde noen innvirkning på deres ordre, men jeg har mine mistanker. Uansett, utfordringen i å lage en oppfølger til noen av de beste komediene som er laget var god nok grunn for meg, fortalte Evans.

Når innspillingen skal begynne er det foreløpig ingen som vet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen