Regionsperre på 3DS?

Nintendos håndholdte storsatsning 3DS ser svært spennende ut, der den kombinerer brilleløs 3D-visning med kraftige spesifikasjoner og nye måter å styre spillene på. Den kan likevel ikke gjøre alt.

Spillnettstedet 1UP har nemlig plukket opp informasjon fra et innlegg på spillforumet NeoGAF som tilsier at konsollen blir regionlåst.

Dette vil si at spill fra ulike regioner som Japan, Europa og USA blir låst til konsoller fra disse markedene. Noen spill slippes kun i spesifikke regioner, og mange spillere har derfor benyttet muligheten til å importere disse titlene til regionfri konsoller som Nintendo DS og PlayStation 3. Dette kan bli en umulighet på 3DS.

Informasjonen skal stamme fra en epost fra Nintendos japanske kundesenter, og ser enn så lenge ut til å holde vann. Dette markerer i så fall en videreføring av spillselskapets nye markedspolitikk de senere årene. Nintendo DSi og DSi XL var nemlig også låst til spesifikke regioner.

Nintendo har enda ikke kommet med en offisiell tilbakemelding på disse ryktene, men vi er selvsagt tilbake med mer så snart det skjer.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen