Rediger video rett på YouTube

YouTube er som du sikkert vet verdens største videoarkiv, hvor du kan finne alt mulig slags innhold bare du vet å lete litt. Grunnen til at YouTube er så stor kommer av at brukerne selv produserer mye av innholdet, og at hvem som helst kan laste opp et videoklipp.

Men skal du lage gode filmsnutter krever dette som regel at videoen redigeres, noe som vanligvis betyr at du trenger programvare for dette på din egen datamaskin. I tillegg må du selvsagt lære deg å bruke den. Dette kan kanskje være en litt drøy terskel, og blir da noe kreativiteten lider under.

Men for YouTube sin del blir det nå mye enklere å være glad amatør. De har nettopp lansert et enkelt redigeringsverktøy som er rent nettbasert og altså ikke krever noen installering fra din side. Du skal nå blant annet kunne kombinere flere klipp, trimme slutten og begynnelsen av klippene og legge til musikk.Sitter du altså på en rekke småklipp du har lyst til å sette sammen og legge musikk til, kan du nå laste opp hele sulamitten til YouTube og lage noe smart ut av det. Tjenesten finner du på idéutviklingsenheten TestTube.

En kort introvideo har du her:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen