Reddet av mobilen

Reddet av mobilen

Når du legger deg til å sove i en søppelcontainer bør du sørge for å ha mobiltelefonen lett tilgjengelig. Det er lærdommen vi tar når vi leser om mannen som var bare noen få millimeter fra å bli kvernet opp og kjørt på fyllinga.

Hvor uhellet skjedde sier Cellular-news ikke noe om, men det fremgår av hendelsesforløpet at mannen sovnet mens han lette etter tomflasker i en conteiner, og at han ikke våknet før ”sengen” hans ble tømt over i en søppelbil.

Posisjonering?
Mannen ante ikke hvor han var da han kom til seg selv, men slo febrilsk nummeret til politiet og prøvde å beskrive hvor akkurat hans container hadde stått da sovnet. Mannen skal så ha prøvd å rope på hjelp uten at noen hørte ham.

Da mobilbatteriet gikk tom før strøm, kunne ikke politiet lete seg frem til mannen ved hjelp av posisjonering i nettet heller, så de måtte sjekke en rekke containere før de fant mannen. De dunket på forskjellige søppelbiler, og til slutt hørte de noen banke tilbake.

Mannen slapp fra det hele med skrekken, og får trolig ingen varige mén. Det kan dog hende han har lært litt, og velger en benk å sovne på i stedet for inni en container neste gang han er på flaskejakt.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen