Redder verden i 24 min

Den actionfylte serien 24 har gått som en farsott over europeiske TV-kanaler dette året. Serien har bare blitt svært populær, og fjerde sesong er allerede på vei ut i januar. Nå kommer produsenten Fox også med en egen utgave av serien som er spesielt tilpasset mobiltelefoner.

Conspiracy er navnet på den nye serien. I stedet for det vanlige forløpet på 24 timer, har man nå satset på et adskillig mer mobilvennlig format på 24 minutter. Man laster ned én og én episode, og hver episode varer i ett minutt. Det hele skal kulminere i en grandiøs ett-minutts finale.

Det er kun Vodafone-kunder som får mulighet til å se den nye serien. Operatøren skal legge ut episodene for nedlastning i januar, slik at kunder i alle selskapets 23 land kan følge serien på mobilskjermen. Det betyr at svenskene vil kunne boltre seg, mens vi i Norge er utelatt fra moroa.

Serien er spilt inn ekslusivt for Vodafone, og vil ikke legges ut i andre formater. Det er heller ikke Kiefer Suthlerland & co som skal spille i filmen, men en rekke nye skuespillere som er håndplukket for jobben.

Dette er første gang man lager en serie eksklusivt for mobil. Serien er blant de første resultatene av et nytt samarbeid mellom Vodafone og Fox, som for tiden satser tungt på å tilby innhold til mobiltelefoner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen