Redder Killbill

Etter mobiloperatøren Nutels konkurs, så det ut til at fastprisabonnementet Killbill også ville forsvinne ut av markedet. Nå trår Network Norway inn og tar over produktet, i samarbeid med det nyoppstartede selskapet Killbill Telecom AS.

Fortsetter med fastpris
- Både vi og Network Norway så det som viktig at et produkt av KILLBILLs type ble tilbudt norske forbrukere. Fastprisprodukter har blitt normen i utlandet, men med Nutels konkurs ville norske forbrukere stått uten dette tilbudet, sier det nye selskapets styreformann Espen Balle i en pressemelding.

Ingvild Myre i Network Norway og det nye selskapet signerte fredag en avtale der Killbill får tilgang til hele Network Norways egne og leide nett i Norge.

- I tillegg til meget gunstige priser har Network Norway også tilbudt oss andre økonomiske støtteordninger for å få Killbills produkter på markedet umiddelbart, sier Balle.

Spekulasjoner
Siden boet ble kjøpt opp og KILLBILLs sider kom opp igjen, har det blitt spekulert i hvem står bak redningsaksjonen er. Spekulasjonene har gått fra at John Fredriksen er bakmann til at det er Telenor som har tatt over etter Nutel.

Styreformann Espen Balle avkrefter de ulike teoriene, og sier at selskapet som har overtatt aktiva etter Nutel er et venture med flere ulike aktører og at ingen enkeltperson dominerer selskapet. Han bekrefter også at ingen i ledelsen i gamle Nutel er med på eiersiden i nye Killbill.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen