Redd SIM-kortet

De fleste som har opplevd å miste mobiltelefonen sin vet hvor frustrerende det kan være å miste alle kontaktene man måtte ha lagret på SIM-kortet. Dette oppleves ofte som verre enn det faktum at selve telefonen er borte, i og med at det er en lang og ofte umulig prosess å finne igjen alle nummerene man måtte ha lagret over lengre perioder. Dette er bakgrunnen for at denne lille godsaken ble utviklet.

Den lille mini-PDA'en har kapasitet til å lagre informasjonen fra tre forskjellige SIM-kort. Dette gjøres enkelt ved rett å slett sette SIM-kortet rett inn i selve enheten og kopiere over nummerene. Man kan også manuelt skrive inn nummer på enheten, som automatisk vil kopieres over på SIM-kortet når dette settes i.

I tillegg til å være en lettvint måte å ta vare på kontaktene sine på, kan enheten også tilby funksjoner som klokke med alarm, valutakalkulator, kalkulator, kalender med planleggingsfunksjon og memo-muligheter. Enheten kan også låses ved hjelp av et passord, hvis man vil bruke den til å lagre personlig informasjon. Mini-PDA'en har i tillegg trykkfølsom skjerm, og blir levert sammen med en liten penn.

Med sine snertne mål på 7 x 4 x 1.5 cm kan man ikke akkurat si at den lille godsaken på noen måte er sjenerende for omgivelsene. Når prisen i tillegg ligger på under 200 kroner vil vi tro dette er et produkt som har muligheter for å bli en slager blant alle duppeditt-fanatikere verden over.

Texet PDA Simkey kan bestilles hos IWantOneOfThose.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen