Redd for objektivtyver?

Har du noensinne vært på et pressesenter fullt av tvilsomme journalister som bare sikler etter å legge de små kleptomanpølsene sine på optikken din mens du er på do? Hva med andre situasjoner hvor du har behov for å legge fra deg optikk en liten stund, men ikke tør på grunn av omgivelsenes skumle hensikter med godsakene dine? Mulig det ville hjulpet om du kunne låse baklokkene fast på objektivene, eller til og med låse objektivene fast i en solid gjenstand?

Vel, da har Gary Fong løsningen for deg, i alle fall i følge dem selv. De har nettopp lansert et låsbart objektivbaklokk i hardplast, som ikke bare låses fast i objektivet i stedet for det vanlige baklokket, men som også kan låses fast i noe annet ved hjelp av en stålwire eller kjetting, og en eller annen form for hengelås.

Amerikansk pris for baklokket, som de kaller "Gear Guard Lens Lock" er $29,95, og pris og eventuell tilgjengelighet her til lands er begge temmelig usikre. Lokket finnes foreløpig kun for Nikon og Canon, men maser man nok på Gary Fong kan det nok hende de lager det også til andre fatninger.

Les også: Hvem stjal kameraet ditt?

Les også: Guide: Trenger du en egen kameraforsikring?

Les også: Test: Canon EF 400mm f/4 DO og EF 200mm f/2 - Dyrt og deilig

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen