Redd for at kameraet skal bli stjålet?

Dette låssettet sikrer kamerautstyret.

På grunn av den høye snittprisen og de store gjensalgsmulighetene er kameraer fortsatt et yndet objekt for tyver. Og selv om mange velger å forsikre sin mest verdifulle eiendel er reglene fra forsikringsselskapene klare: passer du ikke godt nok på godset ditt dekker heller ikke forsikringsselskapet tapet. At det også gjelder kameraer er ingen hemmelighet.

Sikrer kameraet: Med denne baglåsen må tyven bruke en skarp gjenstand for å få tilgang på kameraet. Foto: Gary Fong.com
Sikrer kameraet: Med denne baglåsen må tyven bruke en skarp gjenstand for å få tilgang på kameraet. Foto: Gary Fong.com

Derfor investerer flere i låser og sikkerhetsdingser for kameraene sine. Med en pris på nesten 90 dollar for et helt låsesett for kameraer kan Gary Fongs sett for kameraer være en dyr affære, likevel lover produsenten deg blant de sikreste produktene på markedet.

Totalt består settet av et låsesystem for kamerahus og objektiv, et låsesystem for kamerabager og en stålkabel med et eget lås. Sistnevnte fungerer som en sykkellås og kan festes til et stålskap o.l. Dermed kan du være sikker på at ingen kan ta med seg kameraet fra ditt kontor eller hjem. Hvis du synes 90 dollar for hele settet er dyrt eller kanskje bare har behov for deler av produktet kan du også sjekke ut deres nettsider. Baglåsen koster for eksempel bare 19 dollar det samme må du betale dersom du ønsker å sikre kamerahuset ditt.

Les også: Måke stjal videokamera mens det tok opp

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen