Redaksjonens ønskeliste

Alternativ tekst mangler

Mobiltelefonen er noe helt annet i dag enn for bare fem år siden. Du kan ta bilder, høre på musikk (for å ikke snakke om at du kan ha med deg hele musikksamlingen samtidig) og du får stadig bedre synkroniseringsmuligheter mot datamaskiner og andre telefoner og produkter.

Det vil imidlertid alltid være noe som kan forbedres, så vi i redaksjonen har laget oss en uhøytidelig ønskeliste for 2007.

Audun M. Solheim mener at alle mobilmerker har sine fordeler, men er lite interessert i å bære rundt på flere telefoner. Han ønsker seg derfor en mobiltelefon der de beste delene fra alle produsenter er satt sammen i en og samme modell.

Einar Eriksen er blant dem som liker å ha med seg hele telefonsamlingen sin hver gang han skal utfor døren. Han skulle derfor gjerne sett at Telenor tryllet frem et like bra dual-sim-løsning som NetCom, og gav brukerne muligheter for å ha opp til tre sim-kort samtidig.

Magnus Antonsen liker synkroniseringsmuligheter og ting som går kjapt . Han ønsker seg derfor en universalstandard som fungerer på alle mobiltelefoner, og som automatisk tar sikkerhetskopier av alle kontaktene og annet nyttig innhold du måtte ha lagret på telefonen, uten at du trenger å gjøre noe som helst.

Alternativ tekst mangler

Marius Eltervåg ønsker seg mest av alt at produsentene får øynene opp for det stadig økende antallet av Mac-brukere der ute. Flere år har gått siden Windows-brukere fikk muligheten til å installere skreddersydd programvare for telefonen sin på datamaskinen. Samtidig har Mac-erne måttet ta til takke med mer eller mindre hjemmesnekrede universalløsninger, som på langt nær fungerer like bra. Gi oss Mac Suite, nå!

Marius Valle fikk en vakker dag nok av alt Apple-hysteriet, og prøver helst å se en annen vei hver gang det dukker opp en jogger med hvitt hodesett. Istedenfor å ønske seg noe nytt, ønsker han seg derfor at det ikke kommer noen telefon fra Apple. At han isåfall må belage seg på å skrive ryktenyheter om den nevnte telefonen i årevis fremover, er en annen sak.

Silje Gomnæs synes at det er altfor lite action hos de store operatørene, og at både Telenor og NetCom sitter for tungt på pengesekken. Hun ønsker først og fremst at de innfører en mer aggressiv prispolitikk, istedenfor å hvile på kunder som automatisk antar at størst er best.

Simen J. Willgohs fikk i sin tid sterke følelser for Benq-Siemens S68, og han har aldri gitt opp håpet om at det skal komme en oppfølger med de samme kvalitetene. Hans største ønske er derfor at Benq-Siemens skal stable en europeisk avdeling på beina igjen, og fortsette der de slapp.

Øystein W. Høie opplevde de berømte 60 døgnene med sammenhengende regn i Bergen. Han er derfor fast bestemt på å reise så langt bort som mulig og ta en dukkert blant fargerike korallrev. Han ønsker seg av den grunn en kameratelefon som er vanntett ned til 30 meter, som kan være med på ferden. At han i fjor sommer falt i sjøen og ødela telefonen sin har selvsagt ingenting med saken å gjøre.

Savner du noen i dagens mobilsamfunn? Diskuter i forumet!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen