Red Hat, IBM vil ha flere ISVer

ISVer som signerer partneravtale med IBM og Red Hat vil motta en gratis kopi av Red Hat Enterprise Linux - samt en del andre ressurser. Grunnlaget for dette tilbudet er at man ønsker flere applikasjoner portert.

Ifølge en talsmann hos IBM skal selskapet ha opplevd en drastisk vekst av antall ISVer det siste året (400 på ett år). Dette kommer trolig også som en følge av OpenPower-maskinene, der man kjører spesifikke kampanjer for "Linux on Power".

I fjor inngikk IBM avtale både med Novell og Red Hat for å kunne tilby en totalløsning mot enterprise-segmentet. Man tror ikke andre Linux-distroer vil bli dratt inn partnerprogrammet med det første. Det krever en del arbeid å tilfredsstille de kravene man setter til en enterprise-plattform og foreløpig er det nok bare Novell og Red Hat som har ressurser til å møte disse i Linux-segmentet.

IBM og Red Hat preker nå alle fordelene med open-source på IBMs maskinvare for å skaffe flere utviklere i partnerprogrammet. Ifølge en IBM-talsmann ser man på Linux som et svært godt alternativ til Microsoft Windows.

(Kilde: Internetnews)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen