Razr med iTunes er her

Er du en av dem som likte designet på Motorola Razr V3, men lot være å kjøpe fordi den mangler mp3-spiller, minnekort og megapikselkamera? Da skal du vite at den oppgraderte versjonen av Razr-modellen, V3i, nå er å finne i norske butikhyller.

Motorola har tatt et gammelt Nokia-triks denne gangen, altså slengt på en "i" på en allerede eksisterende modell. Denne i-en betyr i dette tilfellet støtte for minnekort i microSD-utforming og oppgradert kamera. Den originale V3-en hadde stusselige fem megabyte minne og VGA-kamera, mens den nye V3i har fått 12 megabyte minne og kameraoppløsning på 1,2 megapiksler.

Like liten
Den nye modellen er nøyaktig like stor som gamle V3, og har mål på 9,8 x 5,3 x 1,39 cm. Minnekortstøtte og megapikselkamera har ikke økt vekten nevneverdig heller. V3i veier bare fem gram mer enn forgjengeren, og ender på 100 gram på papirvekten.

Det er for øvrig flere små forskjeller på de to telefonene. Den utvendige skjermen har økt fra 4096 farger til 65 000 farger. Motorola har valgt å holde oppløsningen på på 96 x 80 piksler. Produsenten har for øvrig fått plass til en frekk detalj på V3i som V3 manglet: Motorola-logoen under ytterskjermen lyser nå diskret blått når telefonen er i bruk.

Innerskjermen på V3i er den samme som vi finner i forrige utgave. Oppløsningen er på 176 x 220 piksler, og fargedybden er på 256 000 farger. Om du skrur på skjermen og tar en titt i menyene til V3i, ser du kjapt at ingenting er forandret fra V3-menyen.

V3i har som forgjengeren støtte for fire GSM-bånd, altså 850, 900, 1800 og 1900 MHz. Dette vil i praksis si at du trygt kan ta med deg denne telefonen over alt hvor det finnes et GSM-nett. Som forgjengeren mangler V3i både EDGE og 3G, slik at du er nødt til å støtte deg til vanlig GPRS-data om du vil på internett med mobiltelefonen.

Har iTunes
Du har de samme tilkoblingsmulighetene på V3i som på V3. Den er utstyrt med blåtann versjon 1.2 og en miniUSB-port. Denne USB-porten brukes til lading så vel som overføring av data. Du slipper dermed å investere i en dyr datakabel som kun passer visse modeller fra en enkelt produsent. Har du iTunes installert på datamaskinen din, vil V3i sprette opp i programmet på samme måte som en iPod, slik at du kan overføre musikk direkte til telefonen.

Batterilevetiden på V3i har gått ned med noen timer i forhold til V3. Mens forrige modell hadde en hviletid på 290 timer og en taletid på sju timer, skilter V3i med 250 timers hviletid og fem timers taletid.

Du finner Motorolas V3i-modell i mobilbutikker rundt om i det ganske land, men om du vil finne best pris anbefaler vi deg at du tar et søk på V3i i vår prisguide. I skrivende stund kan du få V3i ned i 2930 kroner uten abonnement. Til sammenligning er beste pris på V3 for øyeblikket 2289 kroner.

Vil du vite mer om Motorola V3i?

(Kilder: GSMarena.com, Pricerunner.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen