Razr går for gull

Syns du det er for ille å dra frem en sølvgrå mobil når du bruker gullbuksene dine? Ta det med ro, her er redningen. Nå er det nemlig klart at Motorola Razr V3i skal komme i en eksklusiv, gullfarget utgave for Dolce & Gabbana-kunder.

Gullmodellen er identisk med den originale Razr V3i, men har i tillegg visse moteriktige tilbehør innvendig. Her finner vi for eksempel spesiallagede bakgrunner og ringetoner. I tillegg har telefonen et klipp som viser 20 års Dolce & Gabbana-historie. Du kan lese mer om V3i i vår artikkel "Ny Razr med iTunes".

Ønsker du deg en gull-Razr må du imidlertid skynde deg. Modellen er nemlig bare tilgjengelig i tusen eksemplarer, og selges i Dolce & Gabbana-butikker i Italia, Spania, Storbritannia, Tyskland og Frankrike.

For oss her på berget betyr det at du må til utlandet for å slå kloa i gullmodellen. Det har foreløpig ikke dukket opp noe informasjon om hvilken pris den gylne utgaven av Razr V3i vil ha.

Om det er verdt turen får bli opp til hver enkelt å avgjøre. Det er imidlertid ikke hver dag du får sjansen til å skaffe deg en gullfarget mobiltelefon.

Hvis du ikke lar deg imponere av gullfargede mobiltelefoner, kan du alltids skaffe deg en rosa Razr-modell.

(Kilder: Textually, Engadget, The News Market, Shiny Shiny)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen