RAZR blir rosa

De fleste mobiltelefoner på dagens marked blir kledd i forholdsvis anonyme og duse farger, med tanke på å fremheve eleganse og stil. Hvis du er lei av de vanlige mobilfargene, kan kanskje denne skrikende rosa spesialutgaven av Motorolas RAZR V3 være noe for deg.

Salget av telefonen starter den 1. november, og kan foreløpig forhåndsbestilles hos den canadiske nettbutikken Rogers og den engelske nettbutikken Carphone Warehouse.

Hvis du ønsker deg en rosa RAZR V3, eller LadySHVR som nettstedet Stuffmag velger å kalle den, må du imidlertid være kjapp. Telefonen vil kun selges i fem tusen eksemplarer totalt. Det er foreløpig uvisst hva telefonen kommer til å koste, men i følge nettstedet I$U skal $25, eller drøye 160 kroner, fra hvert salg gå til Rethink, en organisasjon med fokus på brystkreft.

Den rosa utgaven av Motorolas designsuksess skal være identisk med den originale RAZR V3, med blant annet VGA-kamera, blåtann og 5 MB internt minne. En svart utgave av RAZR V3 så forøvrig dagens lys i begynnelsen av året.

En rosa mobiltelefon kommer mest sannsynlig til å falle i smak hos flere kvinner enn menn. Om dette er en må ha-telefon for kvinner, skal vi ikke begynne å spekulere på. Det er imidlertid ikke tvil om at kvinner som sliter med å holde orden i sysakene kan ha god nytte av en rosa mobiltelefon. Den mildt sagt i øyenfallende fargen på RAZRs rosa utgave burde gjøre det svært vanskelig å rote bort telefonen noe sted, og de fleste kvinner vil neppe ha problemer med å finne den igjen verken i vesken eller andre steder.

Hvis du ikke skulle rekke å bestille deg en rosa RAZR V3 før lageret er tomt, kan du alltids kjøpe deg rosa deksler til å kle opp din originale RAZR-telefon med. Disse kan du kjøpe via blant andre ebays nettsider.

(Kilder: I4U, ebay, Stuff Magazine)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen