Razr-slider fra Motorola

Motorola har etter mange års pessimisme virkelig fått kreftene tilbake med selskapets nye RAZR-serie. RAZR V3, som var den første telefonen i serien, har solgt i store mengder, og selskapet kan nå gni seg i hendene etterhvert som stadig flere RAZR-modeller kommer på markedet. Siste utskudd i serien er en prototype kalt Z , som nå skal ut på det koreanske markedet.

Z skiller seg ut fra de øvrige RAZR-modellene ved at Z kommer med nedskyvbart tastatur i stedet for kamskjelldesign. Nedskyvbare taster til tross, Z er kun 1,4 cm tykk, og viderefører dermed RAZR-tradisjonen med svært tynne telefoner. Tykkelsen på 1,4 cm gjør telefonen også til den tynneste mobiltelefonen så langt med nedskyvbart tastatur.

På innsiden av modellen finner en både mp3-spiller og en 2,2 tommers stor fargeskjerm. Skjermen har en fargedybde på 262 000 farger, men selve oppløsningen er enda ikke kjent.

I første omgang vil telefonen kun selges for den koreanske operatøren SK Telecom. Operatøren opplyser at de vil selge telefonen for mellom 3 500 og 4 500 kroner. Siden SK Telecom ikke operer med GSM-nett kan telefonen ikke brukes i Norge, og det er derfor stor spenning til om Motorola planlegger en GSM-variant. Men i første omgang vil telefonen være forbeholdt SK Telecom, og først etter det vil det bli aktuelt med en versjon også for det europeiske markedet.

(Kilder: mobileburn, The Korean Times)

Kommentarer (3)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen