Razer Blade Pro.
Razer Blade Pro. (Bilde: Razer)

Razers svindyre spillbærbare har endelig blitt mye billigere

Ny og rimeligere utgave av Razer Blade Pro på vei.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Razers bærbare spill-PC Blade Pro har blitt oppgradert en rekke ganger, og i fjor kom en monsterutgave av maskinen med GTX 1080 og 4K-skjerm. Den hadde en pris på oppunder 40 000 kroner, men nå har Razer avduket en ny Blade Pro-utgave som blir vesentlig rimeligere.

Razer Blade Pro V3 (2017)

Skjermstørrelse: 17.3 "
Grafikkort: Nvidia GeForce GTX 1060  
Prosessorserie: Intel Core i7, Kaby Lake
Minne (inkludert): 16 GB 
Total lagringsplass: 256 GB + 2 TB
Vekt: 3.1 kg
Skjermoppløsning: 1920 x 1080                

Pris fra: (Oppdaterte priser fra Prisguide.no)

Den nye utgaven av Blade Pro tar steget ned til et GTX 1060-skjermkort, som fremdeles er høyst brukbart, og en skjerm med vanlig, full HD-oppløsning på 1920 x 1080 piksler.

Razer Blade Pro..
Razer Blade Pro.. Foto: Razer

Skjermen er fremdeles på 17,3 tommer, og har IPS-panel med en oppdateringsfrekvens på 120 Hz. Prosessoren er en Kaby Lake-brikke av typen Intel Core i7-7700HQ, som er et lite steg ned fra den forrige utgaven. Maskinen kommer med 16 GB minne i utgangspunktet, halvparten så mye som fjorårets utgave , men kan fremdeles leveres med opptil 32 GB.

Over 20 000 kroner i Europa

Når det gjelder lagringsalternativer kommer basisutgaven av den nye Blade Pro-modellen med en hybridløsning bestående av en SSD på 256 GB og en harddisk på 2 TB, som kan oppgraderes til en SSD på 2 TB og harddisk på 4 TB.

Ellers er maskinen identisk med den forrige versjonen når det gjelder design og tilkoblingsmuligheter, som betyr at den fremdeles kommer med Thunderbolt 3 via USB Type-C, tre USB 3.0-porter, HDMI 2.0 og SD-kortleser. Startvekten ligger nå på rett over 3 kilogram, som er cirka en halv kilo lettere enn den forrige, muskuløse versjonen. 

Den nye Blade Pro-modellen får global lansering i løpet av fjerde kvartal, og den europeiske prisen vil ligge på 2400 euro, cirka 22 000 kroner, uten at norsk pris er kjent ennå. Den er altså fremdeles dyr, men likevel mye billigere enn forgjengeren. Les mer på produktsiden.

Acer har også lansert en heftig spillbærbar »

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Tek.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen