Razer Power Bank.
Razer Power Bank. (Bilde: Razer)

Batteripakke til PC-en gir den seks timer ekstra levetid

Razer Power Bank byr på solid kapasitet og kan puttes i lommen.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Batteripakker, også kalt nødbatteri eller nødlader, er det som kjent svært mange av på markedet, men stort sett brukes de for å holde mobilen eller nettbrettet ditt i live. Nå som USB-C har begynt å bli litt vanligere har imidlertid Razer sett sitt snitt til å lage en nødlader for bærbare datamaskiner.  

Den nye modellen heter helt enkelt Razer Power Bank, som de markedsfører spesifikt som tilbehør til sin Razer Blade Stealth-Ultrabook. Ifølge Razer er produktet «optimalisert» for maskinen, og skal gi den en batteritid på mer enn 15 timer. Den vanlige batteritiden på Razer Blade Stealth er oppgitt til 9 timer, så det er altså en økning på minst seks timer. 

Brukbar størrelse og plass til mobiler

Det er imidlertid selvsagt ingenting i veien for å bruke batteripakken med andre typer bærbare PC-er også, vel å merke så lenge de kommer med USB Type-C-standarden, siden det er denne som benyttes av den nye batteripakken.

Razer Power Bank.
Razer Power Bank. Foto: Razer

Produktet har en ganske brukbar kapasitet på 12 800 mAh og kommer dessuten med to USB Type-A-porter som gjør at du for eksempel kan lade et par mobiltelefoner i tillegg til PC-din din. Quick Charge 3.0-teknologien er ellers på plass, som ifølge Razer skal gi Blade Stealth seks timer med batteritid med to timers ladetid.

Boksen er laget av lettvektig, CNC-frest aluminium med ytre dimensjoner på 125,5 mm x 78,2 mm x 23,4 mm, som skulle være lite nok til at du kan putte den i lommen. Vekten ligger på 335 gram.

Razer Power Bank skal lanseres i mars til en veiledende europeisk pris på 170 euro, cirka 1500 kroner. Nøyaktig norsk pris og tilgjengelighet er ennå ikke kjent.

Razers spillbærbare fikk seg nylig en kraftig oppgradering: Slik blir den nye Blade-maskinen »

(Via Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen