Test

Razer Copperhead


Razer Copperhead

Razer Copperhead er en svært godt spesifisert lasermus, med 2000 DPI og en modifisert USB-inngang for lavere forsinkelse. Musen ble lansert sist høst, omtrent samtidig med G-serien til Logitech.

Enhver musprodusent med respekt for seg selv har i dag svært høy DPI, og mulighet for å endre denne – helst i hardware. Razer Copperhead er ikke noe unntak, men har i tillegg sin egen vri på det hele: Copperhead har 32 kB innebygd minne. Dermed har den også oppgraderbar firmware og mulighet for å huske lagrede profiler fra maskin til maskin.

Copperhead er også den første musen vi tester som offisielt støtter 1000 Hz USB-oppfriskningsrate, noe som tilsvarer 1 ms reaksjonstid. Dette er åtte ganger raskere enn standard USB, og dobbelt så raskt som G-serien til Logitech.

Copperhead finnes i tre farger, nemlig Anarcy Red, Chaos Green og Tempest Blue. Vi har testet den blå utgaven. For å komme kritikerne i forkjøpet – grunnen til at vi er sene med å teste denne musen er at eksemplaret som ble sendt oss ved lanseringen ble borte i posten.

Vi tror at mange lurer på hvordan denne er i forhold til G-serien til Logitech, så vi vil delvis skrive denne testen komparativt, selv om vi også har egne tester av G5 og G7.

Takk til Razer som sendte oss et eksemplar av Copperhead til test.

Razer Copperhead Blue   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen