Nari Ultimate - Lifestyle 3
Nari Ultimate - Lifestyle 3 (Foto: Razer)

Razer slipper spillhodetelefoner du virkelig skal kunne kjenne

Razer Nari Ultimate har vibrasjonsteknologi innebygd.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Spillutstyrsprodusenten Razer har dratt duken av hodesettet Nari – som vil dukke opp i tre varianter: Nari, Nari Essential og Nari Ultimate. Men mens de to førstnevnte vil kunne betraktes som «bare nok et gaminghodesett», har Nari Ultimate en spesiell egenskap som ikke akkurat er dagligdags i hodetelefoner.

Sammen med Lofelt, et tysk selskap som spesialiserer seg på haptisk teknologi, har nemlig Razer lagd noe de kaller HyperSense. Med dette begrepet prøver de å fortelle at hodetelefonene kan gi deg haptisk tilbakemelding, altså vibrasjoner du kan føle.

Razer Nari Ultimate. Foto: Razer

Noe som virkelig kan gi et ekstra kick i heftige spill.

Kombinert med rette drivere hevder Razer også at HyperSense kan gi «multidimensjonal» haptisk respons og bidra til bedre posisjonsfølelse uten å egentlig ha behov for et stereolydbilde. Om det stemmer gjenstår å prøve.

Ikke bare for gamere

Men det er ikke bare i spill at Razer HyperSense skal kunne ha noe for seg. Teknologien skal visstnok også fungere fint med slikt som musikk og film da teknologien ganske enkelt «oversetter» lydsignalene i sanntid.

Ultimate-utgaven av Nari har i tillegg fått THX Spatial Audio med simulert 360-graders lyd, de kan brukes både som trådløse og kablede hodetelefoner og har øreklokker med «cooling gel» og gjemte kanaler som skal gjøre det mer behagelig å ha på seg briller samtidig.

  Foto: Razer

Razer Nari skal allerede være til salgs, mens den rimeligere Essential og den dyrere Ultimate vil slippes senere i høst. Prisene er oppgitt til 100 euro for Nari Essential, 150 euro for Nari og 200 euro for Nari Ultimate.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen