(Bilde: Razer)

Razer skal lage hårete spillmaskiner med Koenigsegg

Men du får neppe tak i dem.

Maskinvareprodusenten Razer og sportsbilprodusenten Koenigsegg melder nå at de skal samarbeide om å lage noen bærbare datamaskiner. At maskinvareprodusenter som går sammen med eksotiske bilprodusenter er ikke noe nytt. Acer har hatt sitt ekteskap med Ferrari, og Asus har på sin side hatt Lamborghini-maskiner i garasjen.

Likevel er det på ett punkt at samarbeidet mellom Razer og Koenigsegg skiller seg kraftig fra de andre, for disse datamaskinene skal ikke selges. De aktuelle modellene vil være spesialutgaver av Razer Blade-maskinene, og vil komme i et begrenset opplag.

Blir gitt bort

Koenigsegg Razer Blade vil bli trukket ut av flosshatten på Geneva Motor Show i Sveits i mars 2014. Her vil spesifikasjonene bli kjent, og et par maskiner vil være tilgjengelige for dem som vil prøve. Disse maskinene vil være satt opp for å ta seg en virtuell spinn i en Koenigsegg Agera R.

Deretter vil et mindre antall Koenigsegg Razer Blade bli stilt til disposisjon til utvalgte Koenigsegg-kunder, samt noen få Razer-fans.

Dersom dette virker som drømmekombinasjonen er det ingen grunn til å fortvile over dårlige odds, for ifølge begge produsentene er dette trolig bare starten på samarbeidet. Med tiden planlegges flere produkter, uten at det er kjent hva det her er snakk om.

Razer gjør mye rart. Sjekk ut den spinnville maskinen de viste frem på CES »

(Kilde: Razer, via Techpowerup)

 

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen