Razer og Antec har lagd et lite og lekkert gamingkabinett
(Bilde: Antec)

Razer og Antec har lagd et lite og lekkert gamingkabinett

Her slipper du røde lys og «SLI-presset».

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Med klassikere som P180 og lignende på samvittigheten kan vi vel kalle Antec en av de «store» kabinettfabrikantene.

Så når vi ser at Antec har samarbeidet med designerne hos den amerikanske gamingutstyrsprodusenten Razer er det kanskje ikke så merkelig at resultatet i det minste er kjekt å se på.

Antec Cube, som du for øvrig kan se mer av på Antecs hjemmesider er et rent mini-ITX-kabinett. Liker du store PC-er, SLI-oppsett og god plass er altså ikke dette noe for deg. Men som vi har demonstrert kan også et lite hovedkort være velutstyrt.

Hvis du prioriterer størrelse fremfor muligheten til å stappe inn ekstra mange harddisker og flere grafikkort, kan da faktisk et slikt kabinett ha noe for seg.

Lange grafikkort og vannkjøling

Foto: Antec
Foto: Antec
Foto: Antec

Antec Cube er for øvrig ikke knøttlite heller. De ytre målene er oppgitt til 365 mm x 250 mm x 460 mm (HxBxD) og det skal ta grafikkort på opptil 35 centimeters lengde. De fleste moderne skjermkort er adskillig kortere enn dette, som betyr at du også vil kunne få plass til anstendige kjøleløsninger.

Faktisk vil du kunne installere en radiator for vannkjøling foran, da på opptil 240 mm, og/eller en på 140 mm bak. Ren luftkjøling går også fint. Kabinettet kommer med én 120 mm vifte installert i bakkant.

Av harddisker eller SSD-er kan du stappe inn opptil fire 2,5-tommere og én 3,5-tommer. Dette i tillegg til eventuelle M.2- eller mSATA-disker du kan sette rett på hovedkortet.

Frontpanelet har inn- og utganger for lyd, samt to USB 3.0-porter.

Skjult strømforsyning og lys

En annen detalj ved Razer-designede Antec Cube er at strømforsyningen er fysisk adskilt fra resten av kabinettet. Dette vil i de fleste tilfeller si at det blir litt enklere å styre med kabinettemperaturer og i det hele tatt holde orden.

Et annet mini-ITX-kabinett som gjør det på denne måten er NZXT Manta.

Litt pyntelys får du også med Antec Cube, og da liker vi egentlig at det begrenser seg til «Razer-grønt». Ellers i bransjen har det jo gått inflasjon i rødt for gamingmodeller.

Pris og tilgjengelighet for Cube er ukjent i skrivende stund, men forhåpentligvis får vi se den i butikkene før vi skriver 2017.

Vil du ha noe enda mindre?
TEST: Lian Li PC-TU100 er et elegant knøttekabinett med plass til en spillmaskin >>>

(Kilde: TweakTown)

(Bilde: Antec)
(Bilde: Antec)
(Bilde: Antec)
(Bilde: Antec)
(Bilde: Antec)
(Bilde: Antec)
(Bilde: Antec)
(Bilde: Antec)
(Bilde: Antec)
(Bilde: Antec)
(Bilde: Antec)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen