Razers nye iPad Pro-tastatur.
Razers nye iPad Pro-tastatur. (Bilde: Razer)

iPad Pro har fått et nytt tastatur... Fra Razer!

Slipper mekanisk tastatur til Apples enorme nettbrett.

Etter at Apple lanserte sitt 12,9 tommer store nettbrett iPad Pro i fjor dukket det første tredjepartstastaturet til nettbrettet opp ganske raskt. Nå har det kommet enda et tastatur til kjempenettbrettet, som attpåtil er mekanisk.

Det er den kjente utstyrsprodusenten Razer som står bak det nye produktet. Selskapet påstår at tastaturet er verdens første mekaniske lavprofilstastatur for mobile enheter, noe som muligens kan stemme.

Skal tilsvare et fullverdig tastatur

Produktet, som altså kobler seg til nettbrettet via Bluetooth, benytter lave, mekaniske brytere som Razer påstår skal gi den samme følelsen som et fullverdig, mekanisk tastatur. Bryterne opererer med en nedtrykkskraft på 70 gram.

Foto: Razer

iPad Pro-tastaturet har et beskyttende deksel som brukes til å holde nettbrettet, og produktet har også en fot av metall på baksiden som gjør at du kan vippe nettbrettet i flere ulike vinkler. Tastene er for øvrig baklyste, for de som liker slikt.

1400 kroner i USA

Tastaturet kommer ellers med innebygget batteri som Razer sier skal holde til 600 timers bruk, vel å merke med baklyset skrudd av. Om du insisterer på å ha baklyset på holder batteriet kun til 10 timers bruk.

Hos Razer er tastaturet lagt ut med en pris på 170 dollar, cirka 1400 norske kroner. Norsk pris og tilgjengelighet er ennå ikke kjent. Mer informasjon kan du finne på Razers egen produktside.

Vil du kjøpe et mekanisk tastatur?
Les vår guide til mekaniske tastaturer først!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen