Razers spillbærbare, Blade, er selskapets desidert dyreste produkt.
Razers spillbærbare, Blade, er selskapets desidert dyreste produkt. (Bilde: Razer)

Razer-kunder fikk 90 prosent rabatt etter feil

Gjør opp etter salgstabbe.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Razer gir nå en rekke kunder hele 90 prosent avslag i prisen på en rekke produkter. Det dreier seg om gale priser, og feilen er nå rettet opp. Det er med andre ord ingen grunn til å haste avgårde til nettbutikken, for å sikre deg mus og tastatur til spottpris.

Dette skjedde

For en tid tilbake engasjerte Razer en tredjepart, for å gjøre noen arbeider på nettbutikksystemet hos den offisielle britiske nettbutikken UK Razerzone. I den forbindelse ble det laget en rabattkode som ga hele 90 prosent rabatt på alle produkter i Razers nettbutikk.

Arbeidet ble avsluttet, og alle parter syntes å være fornøyd, men så smalt det. Koden hadde nemlig ikke blitt deaktivert.

Rabattkoden fant veien ut på nett, og der var det mange som benyttet seg av den. Razer opplevde en storm av bestillinger, og selv om flere holdt bestillingene på et beskjedent nivå, var det også flere som åpenbart var i ond tro.

Razer fikk stoppet opp alle bestillingene, men i løpet av de timene som hadde gått var det kommet inn et tusentalls bestillinger.

Kundene får produktene sine

Så kommer det spesielle. De fleste kundene får nemlig gjennomført bestillingene sine. Alle som har bestilt, uansett antall produkter, får et tilbud om å kjøpe ett av hvert produkt de har bestilt, til den aktuelle prisen, forteller selskapet i en pressemelding.

På den måten sørger Razer for at alle får ta del i det ekstraordinære tilbudet. Samtidig sier de stopp til de som har bestilt flere eksemplarer av et enkelt produkt, siden disse mest trolig har hatt videresalg i tankene ved bestilling.

Razer selv sier at produktene blir solgt til langt under kostpris, og det kan vi alltids være med på. Likevel skal vi ikke se bort fra at Razer kan komme til å søke regress for tapet hos det aktuelle selskapet som utførte arbeidet på nettbutikken.

Vi har kontaktet Razer for å høre om de planlegger å ta tapet på egen kappe, eller om de vil kreve dette fra tredjepartsleverandøren. Så langt har vi ikke fått noen offisiell tilbakemelding.

Er du ikke kjent med Razers produkter? Sjekk ut denne testen av det spesielle tastaturet Orbweaver »

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen