Razers nye enhåndstastatur Tartarus. (Bilde: Razer)

Razer har sluppet et nytt, helsprøtt spilltastatur

Kun de mest entusiastiske PC-spillerne trenger denne.

De litt sære enhåndstastaturene er laget for å tilby spillentusiastene blant PC-brukerne et ergonomisk fortrinn under lange og intense spilløkter.

Razer er blant dem som har satset på dette konseptet, med modellene Nostromo og Orbweaver, hvorav sistnevnte ble testet her på verket i april.

Oppfølgeren klar

Nå har Razer kunngjort et nytt enhåndstastatur, døpt Razer Tartarus, som ifølge produsenten skal levere god komfort i tillegg til massevis av konfigureringsmuligheter.

Tastaturet har 25 programmerbare taster og kommer som tidligere med tommelstikke. I tillegg til å brukes til styring kan tommelstikken denne gangen tjene som åtte modifiseringstaster, noe som altså gir deg åtte ulike tasteoppsett og muligheten til å raskt veksle mellom disse.

Ellers er den største nyheten kanskje at Razer Tartarus benytter den gode gamle membranteknologien, i stedet for de mekaniske tastene som forgjengeren Orbweaver var utstyrt med. Dette innebærer altså lavere støynivå.

Bedre ergonomi

Som ventet har tastaturet videre baklys og en myk, justerbar håndleddsstøtte. Razer sier også at produktet er «redesignet» for enda bedre ergonomi enn før, men uten å presisere dette ytterligere.

De ytre målene til Razer Tartarus er på 15,3 cm x 18,6 cm x 5,4 cm og vekten ligger på 370 gram. Produktet lanseres i Europa i disse dager til en pris på 80 euro, cirka 630 kroner.

Norsk pris og tilgjengelighet er for øyeblikket ikke kjent, men om du setter opp et prisvarsel i Prisguide får du beskjed med en gang det er tilgjengelig.

Razer har også sluppet en ny stilig spill-laptop:
Razer Blade Pro er både kraftig og syltynn »

(Kilde: Razer, DigiTimes)

(Bilde: Razer)
(Bilde: Razer)
(Bilde: Razer)
(Bilde: Razer)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen