(Bilde: Ubisoft)

Rayman Legends vil slippe lastetider på Xbox One og PS 4

Var ikke mulig før nå, sier utviklerne.

Det populære plattformspillet Rayman Legends kommer snart i en oppdatert utgave, denne gangen tilpasset de nye spillkonsollene Xbox One og PlayStation 4. 

Ifølge Ubisoft vil det være en oppdatering som er verdt å få med seg av to årsaker: Spillet vil være omtrent fri for lastetider og teksturene skal se langt bedre ut enn de gjorde på Xbox 360 og PlayStation 3. 

Penere og raskere

Det skal være den økte maskinvarekraften i de nye konsollene som lar dem nå vise teksturene i spillet helt fri for komprimering. Dette gjør at de både ser bedre ut, men at spillet også slipper å bruke så lang tid på å laste inn teksturene før hvert nivå kan begynne.

— Den økte kraften har latt oss omtrent slippe lastetider når du går inn eller går ut av et nivå, skriver sjefsdesigneren for spillet, Emile Morel.

Videre beskriver hvordan spillere nå vil få opp nivåene de vil spille umiddelbart når de trykker på dem, uten noen forsinkelser. 

— Det føles helt sømløst. Navigering i spillet føles mye smidigere og spillopplevelsen blir aldri stoppet av lasteskjermer, fortsetter han. 

Akkurat som på Xbox 360, PlayStation 3 og Wii U vil spillet kjøre i 1080p-oppløsning med en oppdateringsfrekvens på 60 bilder i sekundet. 

PlayStation 4- og Xbox One-versjonen av spillet lanseres neste måned.

De nye konsollene har nesten lik innmat, men ikke helt lik: 
Så mye bedre er PlayStation 4-grafikken »

(Kilde: Videogamer)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen