Raskt kamera blir raskere

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Også Canon EOS 1D Mark IV har fått en overhaling av Canons firmware-avdeling, noe som er akkurat i tråd med hva vi skrev tidligere, med at dyrere kameraer gjerne oftere fikses på enn de billigere, spesielt når det gjelder lite viktige eller sjeldne feil. Problemene som rettes opp i firmware 1.1.0 for Canon EOS 1D Mark IV er ikke akkurat veldig alvorlige for de fleste, og/eller inntreffer svært sjelden, men den forbedrede minnekortstøtten er uansett vel verdt å ta med seg.

Som vanlig med firmwareoppdateringer er det viktig at du har et fulladet batteri i kameraet, eventuelt har det tilkoblet strømnettet, og ikke slår det av underveis i prosessen. Gjør du det, kan du ødelegge kameraet.

Hva er egentlig firmware, og hvorfor bør du bry deg?

Den nye firmwaren endrer følgende ting ved kameraet:

  • Forbedret lese- og skrivehastighet med minnekort som støtter UDMA 7.
  • Fikser et problem som kunne hindre videoopptak under visse forhold, som dersom det er lite plass ledig på et stort minnekort (32 GB eller større) eller dersom batteriet er blitt tatt ut og satt inn igjen umiddelbart før videoopptak startes.
  • Korrigerer stavefeil i menyene på arabisk og portugisisk, som fantes i kameraer som ikke var for det japanske markedet.

Her finner du firmware 1.1.0 for Canon EOS 1D Mark IV

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen