Raskere tilgang til nye mobiler

Fusjonen med Brightpoint gjør at Dangaard Telecom blir landets desidert største distributør av mobiltelefoner, med rundt 60 prosent av markedet. I disse dager ferdigstilles et nytt lager til omlag 16 millioner kroner. Det nye lageret er automatisert, og gjør pakking og klargjøring langt mer effektivt enn hva det gamle lagersystemet ga mulighet for. 

Pakkerobot
Dersom vi fortsetter å kjøpe like mange mobiltelefoner neste år som vi har gjort de siste årene betyr det at selskapet i løpet av en måned pakker og sender ut rundt 100.000 mobiltelefoner. Det nye systemet består av helautomatisert lagerstyring der telefonene oppbevares i et lukket system og hentes frem av roboter på bestilling. Varene blir så pakket og merket før de kjøres ut til kundene.

Samtidig økes sikkerheten betraktelig. - Varelageret representerer en betydelig verdi. Med det nye systemet blir varene langt mindre tilgjengelig for folk med uærlige hensikter, sier Øyvind Lundbakk Pedersen i Dangaard Telecom. - Men det viktigste er like vel å optimalisere logistikken. På denne måten kan vi få varene enda raskere ut til kundene, sier Pedersen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen