Raskere og sikrere eBay-tjeneste

Auksjonsnettsiden eBay har sluppet en forhåndsvisning av en ny tjeneste - eBay Express. Den nye tjenesten skal være enklere og mer brukervennlig enn den vanlige eBay-tjenesten.

eBay Express ble for første gang presentert i januar, men slippes altså nå i en forhåndsvisning som etter planen skal vare i noen uker. eBay skal i løpet av denne tiden samle inn tilbakemeldinger fra brukere. Hensikten med den nye tjenesten er at handelen skal kunne skje raskere, sikrere og på en enklere måte enn den vanlige eBay-tjenesten. eBay skal på denne måten kunne konkurrere med nettsider som Amazon.com.

eBay Express skal for det meste tilby nye varer i motsetning til dagens eBay-tjeneste som også tilbyr brukte varer. Varer som selges på eBay Express skal kun selges via selgere fra eBay-tjenesten, og ikke fra "hvem som helst", noe som skal redusere sannsynligheten for at en kjøper blir utsatt for svindelforsøk.

I tillegg tilbyr eBay en samlet handlekurv for varer fra forskjellige selgere. Kjøpere kan velge å betale med kredittkort eller via betalingstjeneten PayPal. eBay Express vil også tilby en garanti som innebærer at hvis ikke kjøperen får levert varene vil kjøperen få pengene tilbake.

Tjenesten vil i første omgang kun gjelde for de som bor i USA.

Kilde: pcworld.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen