Raskere og bedre, til samme pris

Apple oppgraderer Macbook Pro-serien.

Etter en kort nedetid på Apples onlinebutikk, viser det seg at Macbook Pro-serien har fått en liten oppgradering. Raskere prosessorer, bedre skjermkort og harddisker med økt kapasitet har nå blitt standard, selv om prisene forblir det samme.

Samme utseende, bedre innmat

Oppgraderingen var forventet, men de fleste hadde trodd det skulle skje for en måned siden. Det var tross alt syv måneder siden forrige oppgradering, og Apples oppgraderinger av bærbare datamaskiner pleier å rulle ut jevnt og trutt, to ganger om året.

De bærbare datamaskinene ser fortsatt identiske ut som de gjorde før, med aluminiumskabinett, bakbelyste knapper og store pekeplater. På innsiden har de alle fått oppgraderte prosessorer, selv om hastighetsøkningen ikke er allverden. De største Macbook Proene kommer nå med en 2,4 GHz i7-prosessor, sammenliknet med forrige versjons 2,2 GHz, og skjermkortet er nå en AMD Radeon HD 6770M med 1 GB GDDR5-hukommelse.

Harddiskene til en del av maskinene har også fått økt kapasitet, og maskinene kommer enten med 500- eller 750 GB lagringsplass.

Prisene for samtlige maskiner er fortsatt den samme, og strekker seg fra 9900 kroner til 20 490 kroner, alt ettersom hva du er ute etter.

Hvis du vil se på alle de nye spesifikasjonene kan du gå til Apples norske nettbutikk.

Ingen oppgradering for Macbook Air

Det var ikke lenge siden Apple oppgraderte Macbook Air-serien med nye i5-prosessorer. Vi testet en 11" Macbook Air i august, og satte pris på den nye maskinvaren.

Dette var imidlertid bare to måneder siden, og spesifikasjonene som er oppgitt på Apple Store forblir den samme. Dermed må vi nok vente til 2012 før vi ser noen nye spesifikasjoner til Macbook Air-serien.

Les også: Siste uke som Mac-bruker

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen