Raskere nettsurf med Opera Mini 4.1

Opera Mini kan brukes på de fleste mobiltelefoner, og gjør det mulig å surfe på vanlige internettsider uten å bli ruinert. På den nye versjonen kan du lagre nettsider for senere lesing. Den har også fått forslag til autofullføring av URLer. Det gjør det enklere å skrive inn adresser du ikke har lagret som favoritter.

Du kan også søke deg frem til tekst på nettsiden ved å skrive på tastaturet. Dessuten er det mulig å laste opp eller ned ringetoner, bilder og annet innhold uten å måtte gå ut av Opera Mini.Suksess
Så langt har 44 millioner brukere lastet ned Opera Mini, som med det må kunne beskrives som en formidabel suksess for Opera.

Forskjellige mobiltelefoner har forskjellig måter å lagre nedlastet innhold på, og ikke alle mobiltelefoner støtter denne funksjonen (krever JSR-75).

I tillegg har Opera Mini 4.1 selvsagt videreført de beste funksjonene fra tidligere versjoner, så som synkronisering av bokmerker, hurtigoppringing, mulighet for å lese nettsider i breddeformat, virtuell mus, osv.

Her kan du følge Operas egen guidede tur gjennom Opera Mini 4.1s mange funksjoner.
Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen