Raskere grensesnitt på My Book

Alternativ tekst mangler

My Book Pro Edition har hele tre ulike grensesnitt, dette er for det første USB 2.0. I tillegg er både FireWire 400 og 800 på plass. Kapasiteten når det gjelder lagring er i første omgang på 250 og 500 GB. Enheten er utstyrt med en rekke luftehull og har ingen vifte montert.

Pro Edition leveres med programvare for sikkerhetslagring og gjenoppretning. Dette er EMC Retrospect Express backup, forøvrig det samme programmet som følger med WDC Netcenter.

I tillegg har enheten noe som WDC har kalt for SmartPower, en funksjon som skrur harddisken av og på etter behov. Man har også en kapasitetsmåler, som betyr at man kan oversikten over mengden data som er lagret ved et øyekast.

Veiledende pris er satt til 219 USD for versjonen med 250 GB lagringskapasitet og 349 USD for versjonen med 500 GB lagringskapasitet. I norske kroner tilsvarer dette priser fra omlag 1300 og opp til 2100 kroner. Harddiskene skal i følge WDC være tilgjengelige i skrivende stund, men vi kan ikke finne dem hos noen norske nettbutikker.

(Kilde: Western Digital)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen