Raskere e-post på Windows Mobile

Utviklerne Webis og Momail har inngått et samarbeid om å gjøre bruk av e-post på Windows Mobile enklere og raskere ved bruk av deres applikasjoner og tjenester. Det innebærer blant annet at du kan optimalisere bruk av e-postkontoer fra Hotmail, Gmail, Yahoo Mail – og lignende e-posttjenester – på dette operativsystemet, pluss at du får spamfilter og virusbeskyttelse.
 
I tillegg vil e-post med tillegg komprimeres med inntil 99 prosent, slik at du bruker mindre tid og datatrafikk på å sende og motta e-poster.
 
Samler e-postkontoene dine
Med en tjeneste fra Momail kan du nemlig samle alle dine e-postkontoer – for eksempel både jobbmail og privat Hotmail-konto – i tillegg til at du kan tilrettelegge e-posttjenesten med en tileggsapplikasjon fra Webis kalt Flex Mail 4. De to utviklerne har nå kombinert sine produkter for å forbedre og forenkle bruken av e-post på Windows Mobile.
 
- Med Momail som din mobile postmann, kan alle dine e-poster bli håndtert i samme mobile innboks. Vårt samarbeid med Flex Mail gir Windows Mobile-brukere en mye enklere, smartere og lønnsom e-post tjeneste, sier Administrerende direktør Roger Grönberg i Momail i en pressemelding.

Artikkelen fortsetter under bildet.
 
Flex Mail 4
For å ta i bruk applikasjonen må kjøpe Flex Mail 4 fra nettsidene til Webis. Den koster 29,95 dollar – 162 kroner – og da får du med tjenesten fra Momail på kjøpet. Det er også en prøveversjon av Flex Mail 4 tilgjengelig på nettsidene.
 
- Når du kjøper Flex Mail 4 får du tilbud om å laste ned Momail samtidig. Det er allerede implementert, sier markedssjef Lars Aase i Momail til Mobilen.no.

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen