Rask spillskjerm fra NEC


NEC MultiSync LCD1970GX

Skjermen lanseres som et tilskudd til den populære 70-serien fra NEC, og får altså navnet MultiSync LCD1970GX. Det er helt klart hvem som er målgruppen for denne skjermen, da G-en i GX står for "Gaming". Responstiden er senket til bare 8 ms, noe som plassere denne skjermen blant verdens raskeste.

En annen tolkning av navnet er at G-en i GX står for "Glossy". Skjermen kommer nemlig med en glanset overflate. Denne teknologien skal garantere en spesiell høykvalitets fargegjengivelse.

Skjermoverflaten er designet for å absorbere lys uten refleksjoner eller forvrengning av bildet. Ut over dette følger skjermen designet til 70-serien, som inkluderer høydejustering, og en vridbar fot.

Nøkkelspesifikasjoner

  • 19-tommers størrelse
  • Kontrastforhold på 700:1
  • Lysstyrke på 400 cd/m²
  • Oppgitt responstid på 8 ms
  • Betraktningsvinkel på 170/155 grader horisontalt/vertikalt
  • Digital DVI-tilkobling
Skjermen støtter også funksjonen "Dynamic Visual", som skal forbedre lysstyrke og kontrast, slik at spesielt mørke omgivelser blir mer riktig fremstilt. I tillegg har skjermen en innebygget USB-hub med fire USB 2.0-porter.

Pris og tilgjengelighet
Skjermen skal være tilgjengelig fra februar eller mars. Veiledende pris er satt til 5850 kroner, men skjermen har ikke dukket opp i noen prislister hos nettbutikkene foreløpig.

(kilde: NEC)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen