Rask multitouch-skjerm fra 3M

Multitouch-skjermer, altså skjermer som støtter flere berøringspunkter samtidig, er i seg selv ingen nyhet, men under årets CeBIT-messe i Tyskland viste 3M frem sin hittil største modell.

C3266PW
C3266PW

Skjermen heter C3266PW og er en LCD-skjerm med full 1080p-oppløsning på 32 tommer. Modellen kan skilte med brukbare ti berøringspunkter og har 6000 sensorområder, noe som gjør den temmelig presis. Innsynsvinkelen er på hele 178 grader, noe som gjør den godt egnet til bruk av flere personer samtidig.

Ifølge 3M er responstid, altså den tiden det tar skjermen å respondere på berøringen, et viktig tema i touchscreen-industrien, og selskapet har fått responstiden på sin nye skjerm ned i respektable 12 millisekunder.

C3266PW er i tillegg utstyrt med et ekstra glatt belegg som gjør at fingrene glir lett over skjermen.

Modellen har en tykkelse på 66,8 millimeter og har en avtagbar ramme av metall som kan fjernes om skjermen skal integreres i for eksempel et bord eller en vegg.

Det er usikkert om eller når skjermen skal slippes på forbrukermarkedet. Se for øvrig Engadgets video av produktet under.(Kilde: Engadget, pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen