Rask minnepinne fra Imation

Alternativ tekst mangler

Rask
Imation hevder beskjedent at dette skal være den raskeste minnepinnen på markedet. Med en oppgitt hastiget på 29 MB/s ved lesing og 24 MB/s ved skriving skal vi ikke se bort fra at dette stemmer.

Dog har Geil en serie med minnepinner som har en oppgitt hastighet på 30 MB/s ved lesing og 20 MB/s ved skriving. Så hvis tallene stemmer er det vel Geil som har den raskeste minnepinnen når det gjelder lesing.

Minnepinnen er ikke bare raskt, den har god kapasitet også. Hele 4 GB med data kan man presse inn på minnepinnen. Dermed er det ikke langt unna at man kan få plass til en hel DVD-film på minnepinnen.

Flashdriver Swivel 4 GB benytter en enkelt celle med SLC NAND flash-minne. Dette er en av grunnene til den høye hastigheten som denne minnepinnen opererer med.

Programvare
Brukerne kan også laste ned programvaren Imation Disk Manager som har passordbeskyttelse, overføringsverktøy og mange andre praktiske egenskaper. Denne programvaren fungerer bare for Microsoft Windows.

Minnepinnen støttes av Microsoft Windows 2000, Me og XP. Videre støttes Mac OS 9.X og Linux Kernel 2.4 samt nyere versjoner av dem begge.

I Sverige finnes minnepinnen til salgs for omtrent 3600 SEK. Dette tilsvarer litt over 3000 norske kroner.

(Kilde: Imation)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen