Rariteter i Las Vegas

Rariteter i Las Vegas

Når en hel elektronikkbransje skal lansere alle sine nye produkter, er det fort å gå lei blant utallige flatskjermer og nye teknologier. Da er det deilig å kunne myke opp med litt andre produkter inni mellom.

Eventyrlig panda
Hva med en RoboPanda til å underholde barna? WowWee prøver å huke tak i vår myke side, og de klarte også å smelte en del tøffe teknohjerter på CES.

Den interaktive lekekameraten kan fortelle eventyr og er faktisk en liten kosegutt. Med sine mange trykkfølsomme områder responderer den med ”ohh” og ”ahh” når man stryker den.

  Den har også en innebygget fartsmåler, og hvis du beveger den litt fort kan den frike litt ut. Lekepandaen er klar for lansering i USA nå.

Rett i dass
Enhver messe med respekt for seg selv må også ha noen toaletter på lur. Det var kun én utstiller i denne kategorien på CES, men det er vel i grunnen nok.

Man trenger ikke lenger ta til takke med et kaldt og kjedelig toalettsete. Takigi Industrial Fresh Seat viste fram sine toalettseter med varme. De kan også vaske og tørke stumpen din.

Disse funksjonsrike toalettene er blitt ganske populære i Japan, men med en pris fra 150 til 1000 dollar, er det nok mye annet folk vil bruke pengene sine på først.

Også for babyene
Et samarbeid mellom Creative og firmaet playskool står bak en siklesikker og søt MP3-spiller til de aller minste.

Det er foreløpig få detaljer om spilleren, men den skal være fylt opp med 50 sanger og være egnet til å både tygge på og kose med. Forventet utsalgspris er 80 dollar, altså litt over 500 kroner.

Tilbake til fremti
den
 Vil du drømme deg tilbake i tid, kan kanskje denne spilleren fra RJ Technology være noe for deg. Det er en CD/DVD-spiller som ser ut som en gammel grammofon. Hvis du liker å samle på antikviteter, så synes du kanskje også det er greit å bruke 1000 dollar på en CD-spiller?

Hvordan den har fått navnet RJ-1000DISCO er heller usikkert. Et ord som grammofon i navnet gir kanskje mer riktige assosiasjoner.

Ellers har vi jo allerede skrevet om sykkelen med mobillader, de vanntette ipodhøyttalere og miniprosjektor til mobilen.

Kilder: Engadget.com og Gizmodo.com.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen