Rapport fra Electroworld i Lillestrøm

Varemessen på Lillestrøm er stor, men Elkjøp hadde ikke behov for å fylle hele hallen. Faktisk så det ut til at bare halvparten ble brukt. Likevel var det nok å se. Kanskje ikke så mye nytt, men omgitt av fint lys og pene farger ser det meste attraktivt ut, selv om det begynner å bli noen måneder gammelt.

Blant de mest fremtredende produktgruppene på messa fremhever HiFi seg særlig. Ulike former for skjermer var også populært. I tillegg var de fleste store kameraprodusentene representert og Microsoft hadde en gigantisk stand i sentrum av det hele. Her skal du få se litt av det som er interessant for oss her på Akam:

Alternativ tekst mangler
Det var flere som hadde hørt om de gode tilbudene på messa. Dette var en halvtime før åpningen kl. 14:00.
Alternativ tekst mangler
I det du kommer inn, møtes du av denne veggen. Hver dag selges 20 av skjermene til snaue ti tusen kroner. Dog er det uvisst hva de koster til vanlig. Antakelig mindre. Forresten samarbeider ikke Elkjøp med Canal Digital...
Alternativ tekst mangler

Hitachi er tidligere i dag omtalt med en ny lansering. De var også tilstede på messen. Her med flere modeller fra produsenten, som nå skal satse tungt på Europa. Dette kan være en spennende ny vri, siden de ikke har vært særlig betydningsfulle før. Med et kombinert DVD- og HDD-kamera kan de kanskje konkurrere mot allerede godt etablerte bedrifter som Sony og Canon.

Alternativ tekst mangler
Nikon vet hvordan de skal lokke til seg Akams utsending. Nærmest ser vi et 200mm fastobjektiv med blender f2.0. Prisen skulle visst ligge på ca. 35000
Alternativ tekst mangler
JVC valgte en litt mer tropisk variant for å tiltrekke seg tittere. Her er noen av selskapets Everio-kameraer avbildet sammen med miniDV-modeller fra samme leverandør.
Alternativ tekst mangler
I likhet med JVC har Panasonic valgt en kreativ markedsføring. En god del av produsentens foto og -videokameraer var å se på standen, ingen nye.
Alternativ tekst mangler
Olympus sine kameraer er tilsynelatende vanntette.
Alternativ tekst mangler
For de som er glade i lys og annet sceneutstyr hadde faktisk Multi Technic en stand.
Alternativ tekst mangler
Tilbudene var overalt. Her er det Olympus som på sin romslige stand prøver å friste med egne modeller.

Spesielt mye banebrytende å se på var det ikke på Elektro World, men det er en fin mulighet til å få se de produktene du sikler etter i virkeligheten og dermed sikle enda litt mer. Messen holder åpent ut helga og befinner seg som sagt i varemessen i Lillestrøm.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen