Test

Rammstein - Völkerball

Rammstein er metalbandet med eimen av hard, tysk industri. De siste årene har de også hatt litt av et oppsving. Her kommer en liveutgivelse det oser kvalitet av. Ved siden av plate og DVD fortjener selve coveret litt oppmerksomhet. ”Völkerball” er en liten, glorete boks med deilig stilsikkerhet i gull og sort. Innsiden er stappfull av sort/hvitt-bilder og coveret er formet som et kors når det er brettet ut. Da er det nesten bare å bli rammsteiner med hele sjela.

Se større versjon og flere bilder
Det er en fargesprakende fryd å se Rammstein live.

Kunstnerisk kvalitet

La oss si det først som sist, ”Völkerball” er selve grunnoppskriften på vellykket liveplate. Sangutvalget strekker seg over både gammelt og nytt, og resultatet er solid, stålsolid. Gamle perler som ”Du hast” og ”Du riechst so gut” går hånd i hånd med nyere storlåter som ”Benzin” og ikke minst ”Reise, Reise”.

Konsertopptaket på liveplata er gjort under konserten i Nimes i Frankrike 2005. Livefremførelsen utmerker seg med en god tolkning av låtmaterialet. Spesielt nevneverdig er ”Reise, Reise” og den mye lengre introen bandet har kostet på sangen. Det tar heller ikke lange tiden før det går opp for deg hvor godt og kontrollert musikerne styrer publikum mot nye ekstatiske høyder. De flørter, de sjokkerer og de begeistrer, i alle fall etter publikumsresponsen på plata å dømme.

Rammstein Völkerball   Les mer »

Kommentarer (12)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen