Rage of the Immortals sluppet eksklusivt til Android
Teknofil
(Bilde: Google Play)

Rage of the Immortals sluppet eksklusivt til Android

Det er gratis, men pass deg for "kjøp i app".

Spillutvikler GREE står bak gratisspillene Modern War, Crime City og Knights & Dragons, som alle har blitt formidable suksesser på Android-plattformen. Nå står de klar med et nytt spill kalt Rage of the Immortals, melder Polygon.

Det rollespillignende slossespillet går ut på å trene opp en tropp med slosskjemper. Deretter må du krige mot en ond organisasjon i enkeltspillermodusen, eller mot andre spillere i flerspillermodus. Samtidig skal du bygge opp en base hvor du kan trene krigerne dine.

Vår dom:

Vi prøvde Rage of the Immortals veldig kjapt, og kan i hvert fall si at grafikken ser ganske bra ut. Selve slossingen ble litt for statisk for vår del, men det er fullt mulig dette blir litt mer spennede etter hvert, med flere krigere.

Foto: skjermdump

Spillet er kanskje gratis å laste ned, og det skal gå helt fint å spille Android-spillet uten å legge igjen en krone. Hvis du derimot roter deg inn i butikken som selger oppgraderinger, står du i fare for å gå på en skikkelig smell. På det aller dyreste koster en pakke med liksompenger til spillet hele 1200 ekte kroner. Andre pakker koster typisk 300-600 kroner. Med andre ord; Pass på, så du ikke blir lurt.

Last ned: Android

Vi får håpe Rovio velger en redeligere metode for sitt kommende gratisspill:
Angry Birds Epic blir et rollespill »

(Kilder: Polygon)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen