Radiostyrt Motorola-bil

Om Motorola ble inspirert av Sony Ericssons sprell med den blåtannstyrte bilen vet vi ikke, men nå kommer den amerikanske giganten med et lignende konsept.

Produsenten har nemlig gått sammen med Nikko og laget ut Wireless Wheels, en radiostyrt bil i 1/16 størrelse, som styres med Motorolas iDEN-telefoner. Disse telefonene bruker ett nett som ikke finnes utenfor Amerika, så vi vil nok ikke se noe til oppfinnelsen her til lands.

Mens Sony Ericssons blåtannbil var en enkel liten sak som ikke kunne gjøre stort mer enn å kjøre frem og tilbake, har Motorola og Nikko gått litt grundigere til verks. Blant annet får du opp ett animert bilde av bilens bevegelser på mobilskjermen, samtidig som det er lagt til lyd for både hvinende dekk og motordur.

Trykk og akselerèr
Synes du det går for tregt i svingene kan du trykke inn knappen som vanligvis brukes til telefonens trykk og snakk-funksjon, noe som gjør at bilen akselererer ekstra raskt.

En annen forskjell fra Sony Ericssons leketøy er at Wireless Wheels ikke styres via blåtann, men via en dedikert sender som er bygd inn i telefonen.

Nå venter vi bare på at fjernstyrte helikoptre og fly skal kunne styres med mobiltelefonen, noe som kanskje vil være mest forunt de som stoler blindt på ny teknologi.

(Kilder: Motorola, Realtechnews, Engadget)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen