Radeon X700 fra Gigabyte

Gigabyte var nemlig en av de første "agnostiske" grafikkortprodusentene i sin tid, som vil si at de produserer grafikkort fra både ATI og NVIDIA - hvis respektive tilbud konkurrerer sterkt med hverandre. Mellomsjiktet på PCIe x16 er intet unntak.

Radeon X700-kortene skal konkurrere med selskapets eget GeForce 6600-kort, og kommer utelukkende i PCIe-varianter. Det eneste som skiller Gigabyte sine to kort er mengden minne - som blir på 128 og 256 MB - og at sistnevnte får VIVO-funksjon (Video In/Video Out).

Kortene kjører ellers med en kjernefrekvens på 425 MHz og får 128-bits GDDR3 som kjører på 430 MHz DDR, eller effektive 860 "MHz".

De to kortene kommer også med litt forskjellige programvarepakker. GV-RX70P128D får Thief, Joint Operation og PowerDVD 5.0, mens VIVO-kortet GV-RX70P256V i tillegg kommer med videoredigeringsprogrammet Power Director3 ME.

Begge kortene har ellers både DVI, VGA og TV-ut-porter, DirectX 9.0c-støtte og åtte pipelines. Flere spesifikasjoner og pekere finnes i prisguiden (se nedenfor).

Kortene ser ikke ut til å ha dukket opp i norske nettbutikker enda. Priser og tilgjengelighet er ukjent.

(Kilde: Gigabyte)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen