Rålekker Zune fra Microsoft
Teknofil

Rålekker Zune fra Microsoft

Microsofts mediespiller Zune har lenge vært tilgjengelig for kunder i USA. Microsoft har så langt holdt spilleren borte fra det norske markedet. Det håper vi endrer seg nå for deres nye versjon er rett og slett rålekker.

Lekker spiller
Microsoft annonserte i går at de vil lansere en ny versjon av Microsoft Zune til høsten. Den nye spilleren, Zune HD, vil komme med 3,3 tommer trykkfølsom OLED-skjerm med oppløsning på 480 x 272 og HD-utgang og innebygd radio. Spilleren har også innebygd trådløst nettverk.

Spilleren skal ikke kun fungere som mediespiller, men vil samtidig integreres med XBOX-live ifølge Microsoft.

Musikkspilleren Zune er en integrert del av den totale Zune-opplevelsen og vi er stolte av å kunne utvide vårt tilbud ut over selve spilleren. Dette vil bli et vendepunkt for Zune da den nå vil kynne tilby det beste videoinnholde til hjem over hele verden, sier Enrique Rodriguez, ansvarlig for Microsofts underholdningsavdeling, i en pressemelding.

Hvordan den nye spilleren skal kobles opp mot Xbox Live er usikkert, men Microsoft planlegger en demonstrasjon av dette på spillmessen E3 som går av stabelen 2. - 4. juni.

Kommer til Norge?
Microsoft har så langt ikke lansert sine Zune-spillere på det norske markedet. Forhåpentligvis vil dette endre seg med deres nylansering som vil komme på markedet til høsten, men det er slett ikke sikkert. Ifølge Kristin Fjell hos Microsoft Norge vil spilleren lanseres internasjonalt til høsten, men det er usikkert om denne lanseringen også omfatter Norge.

- Spilleren vil lanseres internasjonalt, men hvilke land dette omfatter vil vi få mer beskjed om nærmere lansering, forteller hun Teknofil.

Microsoft har opprettet en egen nettside for spilleren på http://www.zune.net/ZuneHD. Her kan du se flere bilder og lese mer om spilleren.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen