Råbillig kamskjell fra Samsung

Samsung har aldri pleid å være noe billig merke, og man har som regel betalt mer for selskapets modeller enn funksjonene skulle tilsi.

Dette er imidlertid i ferd med å forandre seg, og de siste månedene har vi testet telefoner som X100 og X600 som har bydd på usedvanlig mye funksjonalitet for en bilig penge.

Nå er neste telefon i X-serien klar, X450, og denne gangen er det en kamskjells-telefon som har blitt innlemmet i klubben.

X450 vil være den billigste kamskjells-telefonen fra Samsung noensinne. Med en forventet pris på 1700 kroner vil den faktisk også være den billigste kamskjells-telefonen på det norske markedet totalt sett.

Den lave prisen har selvsagt sine kostnader. For eksempel mangler X450 en ytre skjerm, som betyr at man må åpne telefonen for å kikke på klokken og for å se hvem som ringer.

Telefonen har heller ikke mer enn 1,3 MB lagringsplass, som for noen vil være i det minste laget om man skal lagre spill og ringetoner på telefonen.

Den interne skjermen følger den vanlige Samsungs-oppskriften med en respektabel 128x160 pikslers oppløsning og 65.000-fargers fargedybde. Ellers finner vi støtte for både MMS, Java og trippelbånd i X450.

Telefonen ventes ifølge Samsung ut på markedet allerede denne måneden.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen