R. Kelly frifunnet

Ifølge Chicago Tribune slapp R&B-stjernen R. Kelly unna fjorten tiltalepunkter i en barnepornografirettsak i går formiddag. Tiltalen tok utgangspunkt i et videoopptak fra 2002, som inneholder private sexopptak - med noen som ligner veldig på R. Kelly og hans guddatter - i hovedrollen.

Manglende forklaringer ble utveien

Hverken Kelly eller jenta gav noen forklaring i retten, og da så retten seg nødt til å kalle inn venner, familie og bekjente av de to, i et forsøk på å sette forholdet mellom Kelly og guddatteren hans i et heldigere lys.

Den endelige avgjørelsen baserte seg på teorien om at mannen på opptaket ikke i det hele tatt var sangeren, og at jenta bare var en prostituert og absolutt ikke guddatteren hans. Den største faktoren for argumentet gikk ut på en føflekk på Kellys rygg, som forsvarerne hevdet ikke vises på ryggen til mannen i filmen. Både Kelly og guddatteren har hele tiden nektet for å ha opptrådd i filmen.

Fri mann

Etter syv og et halvt års ventetid for Kelly kom endelig juryen frem til en frifinnelse. Og med Kelly som en fri mann, har han planer om å slippe et nytt album; "12 Play: Fourth Quarter" allerede denne sommeren.

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen