Qwik-Fix Pro for sikrere Windows

Programvarutvikleren PivX har lansert tredjepartsprogrammet Qwik-Fix Pro, som skal gjøre det vanskeligere for uvedkommende å trenge seg inn i Windows-baserte PC-er, og å misbruke sårbarheter i Windows.

Det nye programmet slår av eller foretar midlertidige endringer i Windows og Internet Explorer, slik at det blir vanskeligere for uvedkommende (via datainnbrudd eller datavirus) å få tilgang til Windows. Det gjelder spesielt sårbarheter i forbindelse med sikkerhetssoner i Internet Explorer.

PivX har tidligere laget programmmet Qwik-Fix, som skulle stoppe trusler på grunn dårlig sikkerhet i Windows og spesielt Internet Explorer. Qwik-Fix Pro er altså en mer avansert utgave.

Qwik-Fix Pro koster i utgangspunktet 60 dollar for enkeltbrukere men kan prøves gratis i en periode. Programmet finnes i to versjonr Home Edition og Enterprize Edition. Home Edtion (for hjemmebrukere og mindre nettverk) kan lastes ned og brukes gratis ut oktober 2004. Professional-utgaven (for større nettverk) kan lastes ned og prøves i 30 dager.

Programmet skal ifølge utvikleren virke med alt fra Windows 95 til og med Windows XP SP2.

Les mer om Qwik-Fix Pro på pivx.com.

(Kilde: pcworld.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen